Ga voor een e-bike naar ons autobedrijf

Al 85 jaar is Autobedrijf van Gompel partner in mobiliteit. Waar u voorheen bij ons alleen terecht kon voor uw particuliere of zakelijke auto, bieden wij u nu een nog bredere vorm van mobiliteit aan. Als E-Bike4All-dealer. Wij hebben nu alles onder 1 dak voor uw auto én elektrische fiets! 

nieuwe ebike kopen eindhoven

Groeiende populariteit van de E-bike

De E-Bike is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. De elektrische fiets wordt steeds populairder in het woon- en werkverkeer en draagt bij aan gezondheid en een vitale levensstijl. Waar de E-Bike voorheen vooral geliefd was bij ouderen, kiezen ook steeds meer jonge mensen voor de fiets met trapondersteuning. Wij laten u daarom graag kennis maken met deze populaire vorm van mobiliteit. Kunt u gebruik maken van het Nationale Fietsplan? Ook daarmee kunt u bij ons terecht.

Altijd 2e E-Bike gratis!*

Als onderdeel van een groot E-Bike4All dealernetwerk bieden wij u een breed assortiment elektrische fietsen aan. Ze rijden zo licht en comfortabel mogelijk en zijn voorzien van de laatste technieken en trends. E-Bikes van kwaliteit en in combinatie met de unieke actie “Altijd 2e E-Bike gratis!*”. Naast de E-Bike4All garantieregeling bieden wij u ook een unieke E-Bike verzekering aan. Wilt u graag inruilen? Ook dat kan! 

2e e-bike gratis

Gratis proefrit

Onze E-Bikes geven u zin en energie om te fietsen. U kunt dit zelf ervaren door gratis een proefrit bij ons op locatie te maken. Wilt u meer informatie over onze unieke actie “Altijd 2e E-Bike gratis!*”, advies of onze E-Bikes eens uitproberen? Neem dan gerust contact met ons op via 0497-641631 of via reusel@ebike4all.com.