Auto van Gompel Renault Reusel
Auto van Gompel Renault Reusel
Auto van Gompel Renault Reusel

Onderhoud & service

Auto van Gompel biedt u graag de beste en meest uitgebreide service zodat wij u als klant mogen (blijven) verwelkomen. Wij zijn de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw Renault. 

Onderhoud Renault Renault dealer Reusel

Onderhoud aan Renaults en andere merken

Ongeacht of uw Renault nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw Renault kunnen rekenen. Onze serviceafdeling doet er daarom ook alles aan om uw Renault in optimale conditie te houden. Onze veelzijdigheid, professionaliteit en de brede kennis van onze technici zorgen hiervoor. Wij werken met originele onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

all in prijzen - renault dealer Reusel

All-in prijzen

U wilt uw Renault uiteraard goed onderhouden, maar ook de kosten in de hand houden. Daarom wilt u duidelijke prijsinformatie vooraf. Dankzij de Renault All-in prijzen weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een All-in prijs is een complete adviesprijs die de Renault dealer berekent voor de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo bent u altijd zeker van originele Renault kwaliteit, voor een duidelijke en concurrerende prijs.

Inclusief álles
Elke All-in prijs is een prijs inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Zo zijn bijvoorbeeld alle banden geprijsd inclusief demontage en montage, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage.

APK Renault - Renault dealer Reusel

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De wetgeving ziet er als volgt uit:

  • Auto´s met deel I t/m 31 december 2004: elk jaar APK-verplichting
  • Benzineauto´s met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 4 jaar, daarna 2-2-1-1
  • Diesel/LPG auto´s met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 3 jaar, daarna 1-1-1-1.

Op www.rdw.nl kunt u direct online zien tot wanneer de APK van uw auto geldig is. Voor een uitgebreid overzicht van de punten waarop uw auto tijdens de APK wordt gekeurd, kunt u terecht op www.apk.nl.

Wat kost de APK?

Voor het uitvoeren van de APK betaalt u bij Auto van Gompel een All-in prijs van slechts € 29 (bij een dieselmotor komt hier mogelijk een roetmeting à € 20 bij).

Indien de APK-keuring gelijktijdig met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd is de keuring zelfs gratis.

Ruitenservice - Renault dealer Reusel

Ruitenservice

Bij Auto van Gompel kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren. 

Vanzelfsprekend controleren we de polisvoorwaarden zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien een ster/beschadiging niet repareerbaar is monteren wij originele Renault-ruiten.

Schadeherstel - Renault dealer Reusel

Schadeherstel

Uw auto is een complex geheel van zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen en elektronica. Bij elke schade, al is die nog zo gering, kan er naast een optische schade ook een onderhuidse schade ontstaan. Om die volledig te herstellen, is een professionele aanpak vereist. Ons Renault Erkend Schadebedrijf zorgt ervoor dat uw auto na herstel weer in topconditie verkeert, zowel optisch als technisch. Uiteraard worden hierbij originele onderdelen gebruikt.

  • De schade wordt gerepareerd door vakmensen.
  • Gegarandeerd 4 jaar garantie op alle carrosseriedelen. 
  • Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. 
  • Wij nemen de administratieve rompslomp voor u uit handen. U bent verzekerd van een "gezonde" reparatie. Auto van Gompel houdt zich zorgvuldig aan alle wettelijke eisen op het gebied van zowel arbozorg als milieu.
  • U kunt rekenen op vervangend vervoer.
Financiering - Renault dealer Reusel

Financiering

Zou het niet prettig zijn als u op één en hetzelfde adres uw nieuwe Renault zowel kunt kopen als financieren of leasen? Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en bij wijze van spreken meteen kunt wegrijden? Dat kan bij ons. Wij als Renault dealer zijn u graag van dienst bij het afsluiten van een aantrekkelijke en duidelijke financierings- of leaseovereenkomst.

De financiering loopt via Renault Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij die al sinds 1974 deel uitmaakt van de Franse groupe Renault Crédit International (RCI).

Geen andere leasemaatschappij dan Renault Financial Services is uiteraard zó vertrouwd met het automerk Renault. Wij bieden u een uiterst aantrekkelijke manier van leasen: duidelijk, eenvoudig en met uitstekende prijsafspraken.

 

My Renault Plus Pas Renault dealer Reusel

My Renault + Pas

Speciaal voor Renault rijders hebben wij het My Renault+ programma ontwikkeld waarbij u geniet van extra after sales diensten. Voor slechts € 39,95 per jaar ontvangt u een lidmaatschapspas, die u enorme besparingen oplevert. U hebt met de van My Renault+ namelijk recht op de volgende GRATIS after sales diensten:

1. Zomercheck
2. Wintercheck
3. APK incl. gastest, roetmeting en afmeldkosten 
4. Mobiliteitsservice: 24 uur per dag, 7 dagen per week 
5. Bijvullen van vloeistoffen 
6. Vervangen van lampen
7. Ruitreparatie
8. Bandenreparatie

Word nu lid!
Wilt u lid worden van My Renault + en uw persoonlijke pas thuis ontvangen? Stuur ons dan een mail of bel ons, wel net zo makkelijk.

Renault Rent - Renault dealer Reusel

Renault Rent

Flexibele mobiliteit is het toverwoord van de laatste jaren. Met Renault Rent bent u altijd verzekerd van de gewenste auto voor de gewenste periode. En tegen een zeer gunstig tarief!

Renault Rent voor particulieren: Verhuizen, een weekendje weg met familie of op wintersport met vrienden? Er is altijd een ruime auto beschikbaar.

Voor de zakelijke markt bieden we tijdelijke mobiliteit voor korte of langere termijn. Dag- of weekverhuur maar ook shortlease zijn de mobiliteitsoplossingen voor onze zakelijke klanten. Of een voorloopauto indien een nieuwe auto in bestelling staat. Bij Renault Rent vindt u altijd een vergelijkbaar model om deze periode te overbruggen!

Voor alle mogelijkheden en een prijsopgave kunt u contact opnemen met onze Rent afdeling.

Accessires en onderdelen - Renault dealer Reusel

Accessoires en onderdelen

Om uw Renault nog mooier te maken, bieden wij u een ruim assortiment accessoires die zijn aangepast aan de technische bijzonderheden en het design van uw Renault.

Renault biedt een grote keuze aan producten. Kleding, speelgoed, lifestyle, het aanbod is ruim. Een uitgebreide catalogus biedt u een overzicht met alle producten.