Renault Dealer | Dacia Dealer | Specialist Bedrijfswagens | Occasioncentrum
Auto Van Gompel

Onderhoud, APK & Premium Pas

Auto van Gompel biedt u graag de beste en meest uitgebreide service zodat wij u als klant mogen (blijven) verwelkomen. Wij zijn de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw auto.

Werkplaatsafspraak maken

Onderhoud aan Renaults en andere merken

Ongeacht of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. Onze serviceafdeling doet er daarom ook alles aan om uw auto in optimale conditie te houden. Onze veelzijdigheid, professionaliteit en de brede kennis van onze technici zorgen hiervoor. Wij werken met originele onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Premium Pas

Speciaal voor onze klanten hebben wij het Premium Pas programma ontwikkeld waarbij u geniet van extra after sales diensten, die u een enorme besparing oplevert voor slechts €49,95 per jaar. U hebt met de Premium Pas namelijk recht op de volgende GRATIS after sales diensten:

 1. Voorjaar check
 2. Najaar check
 3. Airco check
 4. APK incl. gastest, roetmeting en afmeldkosten
 5. Mobiliteitsservice: 24 uur per dag, 7 dagen per week
 6. Bijvullen van vloeistoffen
 7. Vervangen van defecte gloeilampen buitenzijde auto
 8. Gratis vervangen van de batterij in de sleutel(kaart)
 9. Sterreparatie van de ruit met groene kaart
 10. Bandenreparatie d.m.v een plug
 11. 10% korting op accessoires

Word nu lid!

Wilt u lid worden van de Premium Pas? Stuur ons dan een mail of bel ons, wel net zo makkelijk.

All-in prijzen

U wilt uw auto uiteraard goed onderhouden, maar ook de kosten in de hand houden. Daarom wilt u duidelijke prijsinformatie vooraf. Dankzij de Renault All-in prijzen weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een All-in prijs is een complete adviesprijs die de Renault dealer berekent voor de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo bent u altijd zeker van originele Renault kwaliteit, voor een duidelijke en concurrerende prijs.

Inclusief álles

Elke All-in prijs is een prijs inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Zo zijn bijvoorbeeld alle banden geprijsd inclusief balanceren, ventielen en verwijderingsbijdrage.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De wetgeving ziet er als volgt uit:

 • Auto´s met deel I t/m 31 december 2004: elk jaar APK-verplichting.
 • Benzineauto´s met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 4 jaar, daarna 2-2-1-1.
 • Diesel/LPG auto´s met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 3 jaar, daarna 1-1-1-1.

Op www.rdw.nl kunt u direct online zien tot wanneer de APK van uw auto geldig is. Voor een uitgebreid overzicht van de punten waarop uw auto tijdens de APK wordt gekeurd, kunt u terecht op www.apk.nl.

Wat kost de APK?

Voor het uitvoeren van de APK betaalt u bij Auto van Gompel een All-in prijs van slechts € 39 (bij een dieselmotor komt hier mogelijk een roetmeting à € 25 bij).
Indien de APK-keuring gelijktijdig met een volledige onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd is de keuring zelfs gratis.

Financiering

Zou het niet prettig zijn als u op één en hetzelfde adres uw nieuwe Renault zowel kunt kopen als financieren of leasen? Zodat u daar geen omkijken meer naar heeft en bij wijze van spreken meteen kunt wegrijden? Dat kan bij ons. Wij als Renault dealer zijn u graag van dienst bij het afsluiten van een aantrekkelijke en duidelijke financierings- of leaseovereenkomst.

De financiering loopt via Renault Financial Services, de lease- en financieringsmaatschappij die al sinds 1974 deel uitmaakt van de Franse groupe Renault Crédit International (RCI).

Geen andere leasemaatschappij dan Renault Financial Services is uiteraard zó vertrouwd met het automerk Renault. Wij bieden u een uiterst aantrekkelijke manier van leasen: duidelijk, eenvoudig en met uitstekende prijsafspraken.

Acties Voorraad Klantenlogin Werkplaatsafspraak Contact
HomeOnderhoud, APK & Premium Pas