Renault Dealer | Dacia Dealer | Specialist Bedrijfswagens | Occasioncentrum
Auto Van Gompel

Werkplaatsafspraak

Auto van Gompel biedt u graag de beste en meest uitgebreide service zodat wij u als klant mogen (blijven) verwelkomen. Wij zijn de ideale partner voor het onderhouden en repareren van uw auto.

 • DD dash MM dash JJJJ
  *Bij spoed neem telefonisch contact met ons op, wij houden hier rekening mee in onze planning.
 • Onderhoud

 • Personalia

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Onderhoud aan Renaults en andere merken

Ongeacht of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet altijd op uw auto kunnen rekenen. Onze serviceafdeling doet er daarom ook alles aan om uw auto in optimale conditie te houden. Onze veelzijdigheid, professionaliteit en de brede kennis van onze technici zorgen hiervoor. Wij werken met originele onderdelen waarop u ook nog eens 12 maanden werkplaatsgarantie krijgt. Dan weet u precies waar u aan toe bent.

All-in prijzen

U wilt uw auto uiteraard goed onderhouden, maar ook de kosten in de hand houden. Daarom wilt u duidelijke prijsinformatie vooraf. Dankzij de Renault All-in prijzen weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Een All-in prijs is een complete adviesprijs die de Renault dealer berekent voor de meest voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Zo bent u altijd zeker van originele Renault kwaliteit, voor een duidelijke en concurrerende prijs.
Inclusief álles
Elke All-in prijs is een prijs inclusief onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Zo zijn bijvoorbeeld alle banden geprijsd inclusief demontage en montage, balanceren, ventiel en verwijderingsbijdrage.

APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De wetgeving ziet er als volgt uit:

 • Auto´s met deel I t/m 31 december 2004: elk jaar APK-verplichting
 • Benzineauto´s met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 4 jaar, daarna 2-2-1-1
 • Diesel/LPG auto´s met deel I vanaf 1 januari 2005: 1e keer na 3 jaar, daarna 1-1-1-1.

Op www.rdw.nl kunt u direct online zien tot wanneer de APK van uw auto geldig is. Voor een uitgebreid overzicht van de punten waarop uw auto tijdens de APK wordt gekeurd, kunt u terecht op www.apk.nl.

Wat kost de APK?
Voor het uitvoeren van de APK betaalt u bij Auto van Gompel een All-in prijs van slechts € 29 (bij een dieselmotor komt hier mogelijk een roetmeting à € 20 bij).
Indien de APK-keuring gelijktijdig met een onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd is de keuring zelfs gratis.

My Renault + Pas

Speciaal voor Renault rijders hebben wij het My Renault+ programma ontwikkeld waarbij u geniet van extra after sales diensten. Voor slechts €39,95 per jaar ontvangt u een lidmaatschapspas, die u enorme besparingen oplevert. U hebt met de van My Renault+ namelijk recht op de volgende GRATIS after sales diensten:

1. Zomercheck
2. Wintercheck
3. APK incl. gastest, roetmeting en afmeldkosten
4. Mobiliteitsservice: 24 uur per dag, 7 dagen per week
5. Bijvullen van vloeistoffen
6. Vervangen van lampen
7. Ruitreparatie
8. Bandenreparatie

Word nu lid!
Wilt u lid worden van My Renault + en uw persoonlijke pas thuis ontvangen? Stuur ons dan een mail of bel ons, wel net zo makkelijk.

Ruitenservice

Bij Auto van Gompel kijken we altijd eerst of we de voorruit kunnen repareren, dat kost u minder geld en tijd. Pas als het echt niet anders kan, vervangen we de ruit. Toch gebeurt het wel eens dat een ruit moet worden vervangen, doordat de schade te groot is om te repareren.

Vanzelfsprekend controleren we de polisvoorwaarden zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Indien een ster/beschadiging niet repareerbaar is monteren wij originele Renault-ruiten.

Schadeherstel

Uw auto is een complex geheel van zorgvuldig op elkaar afgestemde onderdelen en elektronica. Bij elke schade, al is die nog zo gering, kan er naast een optische schade ook een onderhuidse schade ontstaan. Om die volledig te herstellen, is een professionele aanpak vereist. Ons Renault Erkend Schadebedrijf zorgt ervoor dat uw auto na herstel weer in topconditie verkeert, zowel optisch als technisch. Uiteraard worden hierbij originele onderdelen gebruikt.

 • De schade wordt gerepareerd door vakmensen.
 • Gegarandeerd 4 jaar garantie op alle carrosseriedelen.
 • Garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Wij nemen de administratieve rompslomp voor u uit handen. U bent verzekerd van een “gezonde” reparatie. Auto van Gompel houdt zich zorgvuldig aan alle wettelijke eisen op het gebied van zowel arbozorg als milieu.
 • U kunt rekenen op vervangend vervoer.
Acties Voorraad Klantenlogin Werkplaatsafspraak Contact
HomeWerkplaatsafspraak